Vijf eerstejaarsstudenten tuigen als opdracht voor hun opleiding commerciële economie een actie op voor een goed doel. Met een fietstocht langs (kinder)ziekenhuizen halen ze geld op voor Franniez. Globescope is sponsor van dit vijftal.

Ik hoor het steeds meer en lees het steeds vaker. Na zaakgericht werken is nu informatiegestuurd dé term die nog betere prestaties van de organisatie belooft. Overigens op de voet gevolgd door data-gedreven, maar dat is zo’n bijzondere term dat ik die voor een ander moment bewaar.

Daniëlle van den Bergh is onze medewerker ‘nummer 1’. En uit de reacties van onze klanten kunnen we opmaken, dat Daniëlle ook bij hen op 1 staat. Als consultant staat ze altijd klaar om een vraag te beantwoorden of een nieuwe toepassing aan te dragen aan onze developers.

Voor veel van onze klanten is Frank al een bekend gezicht. Sinds oktober is hij sterk betrokken bij de ontwikkeling van onze Smart Analyzers. Eerst wat meer in een testrol zodat hij de producten goed leerde kennen maar al snel als verbindingsofficier tussen onze klanten en onze ontwikkelaars.

Hoe goed en gebruiksvriendelijk werken onze oplossingen? Toezichthouder Joost Brouws over zijn ervaring met StreetSpotter: “Snelheid is het grootste voordeel.”

Al sinds 2016 is de Omgevingsdienst Achterhoek bekend met StreetSpotter om de informatiekwaliteit van hun locatiebestand op te schonen. Toen de Corona-maatregelen de handhavers dwong thuis te zitten, heeft deze omgevingsdienst StreetSpotter weer ingezet.

Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) was al langer bezig om het beheer van de 31.000 inrichtingen voor hun gemeenten te automatiseren. OMWB greep de Corona-periode aan om StreetSpotter te testen.

We gebruiken bij GlobeScope Active Learning om onze modellen voor Artificiële Intelligentie (AI) beter te maken. Hoe gaat dat actief leren nu in zijn werk, waarom is de mens essentieel in dit proces en hoe zorgen we er met Active Learning voor dat de informatiekwaliteit van onze klanten verbetert? Erik de Jong, onze development manager geeft antwoord.

Het GlobeScope-team is sinds 1 april versterkt met communicatieadviseur Helene de Bruin. Zij verzorgt de mediaplanning en content voor verschillende kanalen.

Zit je noodgedwongen thuis omdat er door de Corona-crisis even geen werk voor je is? GlobeScope zoekt thuiswerkers met een gezond stel hersens, een goed paar ogen, handigheid met computers en een goede laptop en internetverbinding.

Als GlobeScope willen wij van de Corona-nood een deugd maken. In plaats van medewerkers in de wacht te zetten, pleiten wij voor hun inzet om achterstanden in de kwaliteit van uw informatie­basis weg te werken. GlobeScope heeft besloten om gegeven de huidige omstandigheden in de maanden april en mei 2020 een aantal van onze producten gratis ter beschikking te stellen.