Bodeminformatie Online is een webportaal waar bezoekers (uw) bodeminformatie kunnen inzien. U voldoet hiermee aan uw actieve publicatieplicht en bespaart kostbare tijd in het afhandelen van informatieverzoeken.

Publieksportaal

Bezoekers kunnen de locatie van hun interesse selecteren via een zoekmogelijkheid of via de kaart van uw werkgebied. Het webportaal toont vervolgens welke documenten over deze locatie beschikbaar zijn en biedt een inzage- en downloadoptie. De persoonsgegevens in de bodemdocumenten worden automatisch geanonimiseerd door onze Smart Privacy Analyzer.

Self service oplossing

Het afhandelen van informatievragen via het webportaal bespaart u kostbare tijd in de interne afhandeling. Die besparing kan verder oplopen naarmate er meer bodemdocumenten publicatierijp zijn. De Smart Document Analyzer en Smart Privacy Analyzer helpen u bij classificatie en anonimiseren.

Informatie

Meer informatie over deze oplossing, toezending flyer, of een demo of workshop? Neem contact met ons op.

 

Alle oplossingen van GlobeScope zijn ontwikkeld op een platform- en browseronafhankelijk framework en worden aangeboden als Software as a Service (SaaS) oplossing. Dat betekent geen installaties en implementaties op uw organisatie-eigen infrastructuur.

Onze oplossingen zijn qua authenticatie aan te sluiten op Azure Active Directory (AD). Eventuele (data-) koppelingen worden op maat gemaakt zodat ze optimaal aansluiten op systemen van uw organisatie.

Onze SaaS oplossingen draaien op Nederlandse bodem in een hoog beveiligde NEN 27001-gecertificeerde cloudomgeving met SSL-encrypted gegevensverbindingen. Naar wens kunnen ook VPN-verbindingen worden gerealiseerd.

Onze AI-oplossingen draaien deels op servers die zich binnen de GDPR-zone, maar buiten Nederland bevinden. Indien u hecht aan volledige hosting op Nederlandse bodem dan kunnen wij dat voor u configureren.