Voor veel van onze klanten is Frank al een bekend gezicht. Sinds oktober is hij sterk betrokken bij de ontwikkeling van onze Smart Analyzers. Eerst wat meer in een testrol zodat hij de producten goed leerde kennen maar al snel als verbindingsofficier tussen onze klanten en onze ontwikkelaars.

Menselijke brein en cognitie

Frank (26) haalde zijn bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Daar specialiseerde hij zich op het menselijke brein en de cognitie. Tijdens zijn master Cognitive Science & Artificial Intelligence aan de Universiteit van Tilburg bestudeerde hij het snijvlak van en de verbinding tussen het menselijke brein en kunstmatige intelligentie. “Tijdens deze master lag de nadruk op de menselijke kant van AI en Machine en Deep learning in het algemeen. Vooral dat laatste heeft mijn buitengewone interesse. Sommigen denken misschien dat Machine en Deep learning één pot nat zijn. Natuurlijk lijkt het op elkaar, maar het verschil is vergelijkbaar met dat tussen ‘katten’ en ‘tijgers’.”

Deep Learning

Om Deep Learning in de praktijk te kunnen zien en ervaren ging Frank part time aan de slag voor GlobeScope. “Super interessant om al tijdens je studie te kunnen meemaken hoe je de brugfunctie kunt vervullen tussen developers en opdrachtgevers. Dat wat ik jarenlang heb bestudeerd, komt bij GlobeScope tot leven.” Nu Frank is afgestudeerd is hij full time aan het werk bij GlobeScope, als AI Business Developer. “Dat betekent dat ik nog meer dan de afgelopen maanden kwaliteit, functionaliteit en gebruikerservaring van onze oplossingen ga verbinden. Mijn doel: bijdragen aan de voortdurende verbetering, versnelling en verslimming van onze oplossingen. Daarnaast zal ik mij ook gaan richten op het uitbreiden van onze productenportefeuille door te zoeken naar nieuwe slimme oplossingen.”

Verbeteren en ontwikkelen

Die ambitie past bij GlobeScope. Maar ook de wens van Frank om zichzelf te verbeteren en te ontwikkelen zit in het DNA van GlobeScope. “Ik kan en wil nog super veel leren van bijvoorbeeld Freddy, in mijn ogen geniaal op AI-gebied. Ook van Ben en Jeroen, die nog studeren aan de TU Delft, kan ik een hoop leren. Daarnaast krijg en heb ik de vrijheid om me een halve dag in de week te blijven ontwikkelen op het gebied van AI. Continue zelfstudie en onderlinge kennisoverdracht binnen ons development team zijn onontbeerlijk om de interfaces van onze Smart Analyzers en de User Experience ervan steeds slimmer en beter te maken.”

Interesse in onze oplossingen? Vraag een demo of kennismaking aan via het contactformulier.